Subscribe Now

Stay connected

Echipa

Ana-Maria Panaitescu
Project Manager

Ana este un salesperson.

De cele mai multe ori o vedem înconjurată de oameni de la care poate învăța diverse lucruri, pentru ca mai apoi să reîntoarcă favorul.

Cu o experiență de voluntariat de mai bine de 5 ani, ea este o persoană foarte activă care reușește să se reinventeze de fiecare dată.

Un prim pas este chiar proiectul Investment School. Pasiunile ei, piețele de capital și oamenii, se regăsesc printre subiectele din ediția de anul acesta.

Facebook ProfileLinkedIn ProfileEmailInstagram Profile
Cristina Melente
Project Manager Assistant

Cristina este Project Manager Assistant "Investment School", ediția a 18-a. În prezent, este studenta în anul 3 la Facultatea de Relatii Economice Internationale cu predare în Limba Engleza, lucrarea de licenta având ca tema investițiile și piețele financiare. În timpul liber îi place sa călătorească și sa citească.

LinkedIn Profile
Andrian Dubdeac

Andrian este o persoană pragmatică și calmă, atribut ce îi ofera un avantaj când este pus in fața unor probleme. Probabil nu îl veți auzi prea des vorbind, implicat în discursuri lungi pentru că este tipul de persoană căreia îi place să asculte și să analizeze informația. În timpul său liber este cel mai des văzut făcând mișcare, citind și stand la o cafea cu prietenii.

Facebook ProfileLinkedIn Profile
Cristiana Săndulescu

Caracteristicile care mă definesc cel mai bine sunt ambiția și perseverența,  pe care eu le consider primordiale în a-mi atinge scopurile stabilite. Sunt o fire molipsitor de optimistă, neezitând niciodată să împart cu ceilalți din energia mea pozitivă. Profund pasionată de lectură, îmi face plăcere să îmi dedic timpul dezvoltării mele personale și să acumulez cât mai multe informații. De asemenea, mă consider o persoană responsabilă, organizată și deschisă noilor provocări.

Facebook ProfileLinkedIn ProfileInstagram Profiel
Anastasia Lupasco

Anastasia este o persoană optimistă și echilibrată ,fapt ce rezultă din gestionarea eficientă a priorităților . Fiind mereu în cautarea unor noi oportunități , ea e deschisă către orice idee ce prezintă raționament. Capacitatea de analiză și management al timpului îi oferă un avantaj când trebuie să acționeze rapid. În timpul liber îi place să facă sport și să iasă cu prietenii la film.

Facebook ProfileLinkedIn Profile
Răzvan Ene

A inceput sa invete filozofie pentru a nu se mai simti rau cand pierde bani la bursa.Candva o sa fie foarte bogat , insa va fi atat de zen incat banii nu vor mai conta pentru el.

Evelin Bran

Îmi doresc să progresez în fiecare zi, iar IS este contextul perfect pentru o dezvoltare continuă atât din postura de organizator, cât și din cea de participant. Organizarea acestui proiect continuă să mă impulsioneze zilnic să îmi urmez pasiunea și să mă implic pentru a avea un impact asupra mediului studențesc.

Facebook ProfileInstagram Profile