Cea de-a XXII-a ediție Investment school

Drumul catre succesul financiar incepe cu noi!

Bine ați venit la Investment School, locul în care consolidăm pașii spre un viitor financiar prosper!

Investment School este o comunitate dedicată educației financiare, a cărei misiune este ghidarea tinerilor în universul complex al investițiilor!

Deoarece credem cu tărie în puterea educației pentru a schimba calitatea vieții pe care o trăim, ne propunem să aducem un plus valoare în parcursul financiar al participanților la proiect, colaborând cu profesioniști din domeniul financiar-bancar ce își vor împărtăși cunoștintele prețioase pe parcursul a trei săptămâni intense!

Alăturați-vă nouă pentru a vă construi cunoștințe solide, a explora oportunități unice și a vă conecta cu profesioniști de elită în călătoria către succesul financiar!

Curios ce avantaje iti putem oferi?

DE CE SA PARTICIPI?

Debutul carierei tale profesionale

Mediul activ de învățare pe care ți-l propunem îți oferă oportunități pentru stagii de practică și internship-uri.

Tema ediției 2024

 “De ce este important să investești de la 20 de ani?”

Investiția la 20 de ani: secretul succesului tău financiar! În cadrul conferințelor noastre, aflăm de la experți în domeniu de ce este crucial să investești de la această vârstă. Alătură-te și pregătește-te pentru un viitor stabil și prosper!

Oportunități de networking

În cadrul proiectului nostru intri în contact cu o mulțime de persoane cu expertiză, având șansa de a-ți extinde rețeaua de networking.

Durata intensivă

Cele 3 săptămâni se împart în 2 etape: 8 zile de conferințe și workshop-uri, respectiv modulul suplimentar- Investment School Pro. Echipele selectate pentru modulul PRO vor evalua o companie listata la BVB, cu sprijinul mentorilor CFA Romania. În cadrul galei de încheiere, vom sărbători cu toții progresul înregistrat în urma proiecului, iar echipa câștigătoare va fi premiată!